Semester!

Vilken sommar vi fick! Går inte klaga ett jeekla skit på detta årets sommarväder. Strålande sol och många plusgrader. Nu har verkligen D- vitaminsdepåerna fyllts på och jag känner mig piggare än på länge.

Vi började ju med Halmstad och vackra Tylösand sen blev det lite hastigt påkommet några dagar i sköna Böda på Öland med min bror och hans fru. Bodde i en liten lägenhet precis ovanpå receptionen på campingen Kyrketorp. Även kallad Böda Riviera.
Sol och bad och lite utflykter.
Bl a en sväng upp till långe Erik och jag tror nog det var sisådär 100 år sedan jag var där sist.
Dagen efter det tog vi en tur till Trollskogen. Bara det att när vi kom fram konstaterade vi att barnvagn var inte att rekommendera ( trots att vi har en skitbra Emmaljunga med stora terrängperfekta hjul) så parkerade vagnen i skogen bakom en stor gran och så fick vi bära resten.
Hela slingan skulle vara drygt 4 km men vi kollade vraket på stranden och sen vände vi efter 1,5. Lilleman är tung att kånka på.
Och hela manskapet fick känna på tyngd för jag hittade ju massor av stora vackra vita stenar som skulle göra sig så fint hemma hos oss.
Så armarna fick jobba. Jojomen. Så var det med det. Ni är ju underbara. Haha.

Nu är vi hemma sen knappt en vecka tillbaka.
Blir en sväng till Vadstena och vara lite kulturella för en dag. Heliga Birgitta och allt som finns där.
Ska bli mysigt.

Bad har det blivit en del sen vi kom hem. De är hopplösa ungarna. Kan inte ha ens lite tråkigt en enda dag. Det ska badas, fara och flänga. Käkas glassar och grilla. Ja ingen rast och ingen ro. ;)

De är ju bara aningens rastlösa. Minsta dottern är som hyenan Flin i Lejonkungen för tillfället. Syntax error, med andra ord.
Stora dottern tycker att vi är bajsföräldrar som minsann menar att man Kan faktiskt gå och läggs sig klockan 21 senast även på sommarlovet. För vadå, då vaknar man ju tidigt och kan inte sova till klockan 12 dan därpå. Daaah!
Nån ordning får det trots allt vara. Ibland.

Nähä nu är det solen som hägrar en stund igen!
Hoppas ni njuter alla mina vänner.

1 Emelie:

skriven

Vi var också i trollskogen. Så hinla fint där! Vi tog dock med oss vagnen men på 1,5 km slingan var de inga problem. :)

Ha en fin semester! Kram

Svar: Ah vi gick nog in fel då. vi gick in den slingriga stigen med stubbar och sten. :))Jättefint! Fascinerande att så mkt hände förr på den där ensliga stranden. Sånt är intressant. :)
Detsamma! Förresten, det var roligt att träffas igår och tjöta en stund. Kram
// Monixx

Kommentera här: