Tanken var god

Känslan när man upptäcker att 6-åriga dottern lärt sig skriva OK, och roar sig med att skriva till många folk på mammas facebookchatt. Bara det att hon vänt på det och skrivit Ko till alla. 
Jodå, det har hänt. Min lilla filur.

Här hade hon klippt sig oxå. Förra sommaren. 
Tänk vad hon kan mycket min lila tjej. 

When 21 gram leaves the body. Than you know it's too late

Sitter här med en kopp kaffe, ja jag vet, alldeles för sent, men det är nog typ 50 % mjölk i. Som om det skulle helga det faktum att klockan är snart läggdags.
Barnen sover och jag har ett hår som luktar alldeles nytvättat. Sitter och kollar runt lite i bloggvärlden och fastnar  som vanligt en stund extra hos de mest hemtama webbadresserna.
Dröjde mig kvar lite vid de här raderna hos Kristian Gidlund:

"jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i bröstet. Prata.
Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja."

Sagt av en döende person. Han borde verkligen veta vad man ska ta fasta på i livet. Ja. Det där tycker jag fler borde leva efter. Nu kan jag inte relatera detta så mycket till mig, då jag just nu inte jobbar alls och vi bråkar väldigt sällan om pengar. Men det där med att prata mer och inte stänga in känslor. Det gör nog alldeles för många. 
Och själv är jag alldeles för dålig med att både säga Ja. Och Nej.

Men om alla bara funderade lite mer på att leva i nuet, ta vara på mer saker. Säga nej till saker de inte vill och säga ja till saker man vet man kommer ångra senare att man aldrig gjorde. 
Då kan man nog leva ett bättre liv.
Eller i alla fall dö lite lättare. 


Some days are really shiny

Idag är en riktig sån dag. solstrålar både inne och ute och dessutom börjar jag bli väldigt tillfreds med bloggen. 
Har ändrat om på headern, så nu är det som det ska. Ja tills den dagen jag ska göra en h e l t ny. Men det får vänta lite. 
Och jag hoppas att ni ser det lite småballa typsnittet i rubrikerna i varje inlägg. Har gått en liten 'fuskväg'' för att alla ska kunna se det utan att ha det sparat i sina datorer.. Tyckte det var lite coolt. Och så såklart signaturen på slutet har jag lagt in en ny. 

Finns vissa saker jag saknar från min förra design, som t ex bilden med länk till Bloglovin och de här besökssidornas små 'knappar', men å andra sidan så har jag valt att ha det stilrent utan en massa trams och pluttriga saker vid sidan. Det ni behöver ligger helt enkelt i rull-listorna ovan. Mycket bättre och gallrar bort en massa som stör synfältet. 
Finns en del småskavanker som jag är fullt medveten om, men jag säger inget om dem så slipper ni störa er på det. Det räcker att jag gör. ;)


Men det finns en sak jag funderar över.. vart tog all reklam vägen?
Nej, jag har inte gjort något för att den ska försvinna. Men jag klagar inte. Absolut inte. Det här är bra. 


Det tråkigaste med denna dagen är att jag har kom på mig själv med att googla "Kristian Gidlund avliden"
Men inga träffar på det.Hoppas inte det kommer några på väldigt länge heller. 
Men det är fortfarande märkligt tyst....