GOTT NYTT ÅR!


Ett upplyst Sääjlboo- träd. Nu är det inte många timmar kvar. Självklart kommer det bli ett och annat fyrverkeri här i natt vid tolvslaget. Champagnen kommer korkas upp och så ska det skålas.

Nu har jag jobbat heela långa dagen. Är så  t r ö t t , men bara bita ihop och komma igen.  Snart kommer middagsgästerna och då ska vi ha det riktigt trevligt!

Jag önskar er alla ett Riktigt  G o t t  N y t t  Å r !  Och alla ni kära återkommande bloggläsare, hoppas att ni finner nöje i bloggen även nästa år och jag ska göra mitt abslout bästa för att den ska bli både rolig och intressant. T A C K  !             Det är ni som gör att den överhuvudtaget finns. Utan er, ingen blogg.

Kommer säkert in här senare. Nu ska jag fixa stallet och släppa in pållisarna. Pussa dem på näsan och hoppas att vi får ett nytt toppenår tillsammans.

Bye så länge.

And up we gooo..

Fattar inte att det ska vara så förbaskat svårt att komma i säng kl 22 när man ska upp tidigt. Alla andra lyckas ju. Men jag, hmpf, hell yeah.. här sitter jag. Och jag ska upp vid 5.00 =pip=. Men nu      S K A jag i säng. Bums! Slutar vid 16 imorrn sen kommer Jelix, P och barnen hit så ska vi äta fläskfile´& potatisgratäng. det ska bli gott och så ska vi skåla in nya året.  Vann ju champagne så det blir ju passande då. ;-) Nähä.. sova var det va. Bäst att draaaa.

Gott Nytt År!

Vilken dag

Häromdagen ringde grannarna tillika hyresvärdarna och ville vi skulle komma och äta middag idag hos dem. Vi tackade ja självklart.  Igår ringde vi in till dem och sa att vi dessvärre var tvungna att säga upp huset. Hur kul tror ni på en skala att det känns att sitta där och äta middag idag?.. Känner mig så jäkla lumpen emot dem. De som 'hade hoppats på att vi skulle bott här i flera år'.  Anledningen till att vi ringde igår var att vi inte ville säga det idag vid middagsbordet. Bättre de vet då, och får ta emot oss lite mer förberedda. Ville helst inte se deras besvikna miner när vi berättade. För besviket... det lär det vara. Kan bara hoppas att de nånstans inom sig förstår och inte försöker få oss att stanna. Sånt är ju lite jobbigt..
Aja, snart dax att knata in.

TJiNXx!