Nytta med nöje, var ordet

Näää, i år bangar vi majbrasan. Kul att stå där i snålblåsten som vänder och vrider. 
Brandrök rakt in i / en stinkande barnvagn som sen ska kunna stå i hallen är inget jag är så sugen på. Okej att mina barn fascineras av elden likt små pyromaner må vad hänt. Men ärligt tycker jag det är rätt så överskattat. Mer mysigt att ha en skräpeldardag hemma istället. Nytta med nöje. 
 

Jag drar och tränar i eftermiddag/ikväll istället. Ännu mer nytta med nöje. 

Nästan-helg

Min alldeles fantastiskaste, bästa älskling har tagit semester torsdag och fredag så nu är det nästanhelg kan man säga. På lördag ska han debutköra tävling med rallybilen. Första i år och med ny bil. Ska bli spännande att se hur detta går. 
Själv ska jag på kosläpp då med kidsen och mamma. Fikakorg, solsken och muande, lyckliga djur ser vi fram emot då. Sommaren är på antågande och lovar, den står och gluttar nu alldeles precis bakom knuten. 

 

Fick ett roligt samtal igår förresten. Min mormor, alltså barnens gammelmormor, har stickat en fin filt till Jason. Och nu är den klar! 
Perfekt att ha över honom i vagnen när det fläktar lite i vår. 
Lite som ett lapptäcke som hon stickat små rutor och sytt ihop. Grå, vit & turkos. 
Är väldigt spänd på hur den blev så den måste jag bara åka och hämta upp så fort jag hinner. Min mormor är en mästerstickare kan jag säga. Glömmer aldrig när jag var liten och jag var hos henne jättemycket. 
Oj vad vi stickade!
Tyvärr hände det något med mig och den genen. Den dog, kan man säga. Kanske var det när jag kom upp i partajåldern och festade bort stickarcellerna eller nåt. 
Nu trasslar sig nystanen och det är nästan så man kan höra hur de vänder sig i vredesmod så fort jag kliver in i rummet. ;)

Whatever, här hinns inte stickas ändå. Så jag tackar alla övre makter för att jag har världens snällaste mormor som gjorde denna filten åt mig. 
Dels för att jag själv aldrig skulle lyckats och dels för att den filten kommer jag vårda ömt så länge jag lever. 

Puss!

Pannan i tangentbordet

Gå in på google, slå pannan i tangetbordet och ladda upp första bilden som kommer upp.

Okej.
 "nhbnb" och då denna bilden.


ohlalalaaaaa! 

Jo lite tråkigt har jag allt idag ;)