In the november rain

Igår löshoppade vi lite. Enligt hörsägen skulle pållan älska att hoppa och då jag själv helst slipper så satte vi upp 2 små hinder i padocken och jag kan säga att det var väldigt uppskattat. 
Vädret var dock väldigt höstligt och när vi började sätta upp hinder så formligen öppnade sig himlen och regnet öste ner. 
Men ibland ska man ha lite tur. 
Lagom till uppvärmningslongering så slutade det. 
Det tog ett par släppningar på hindrena innan hon kom in i det och blev en och annan förbispringning. Men när hon kom på att det var hindrena som var fokus så hoppade hon gladeligen. 


Med pillriga ögon och spetsade öron flög hon över hindrena och oj vad kvick hon är i benen denna lilla häst. Roligt att se henne stolt takta i skritten varje gång det var dags. 
Stannade på en meter max. Sen tog Emma henne på en liten avskrittningspromenad från marken. 
Det här får vi försöka göra om vid ett tillfälle till innan snön kommer och paddocken blir frusen. 
Skönt att vintern dröjer lite och jag tar gärna det här vädret ett tag till. Men nu slår det nog snart om. Idag hade det krupit ner ett par grader och luften lite svalare. Glad så länge det håller sig på plussidan. Vintern är lång nog ändå. :) 

Fick lite fina bilder skickade till mig häromdagen. Och fick lov att använda dem. Så här kommer lite fler bilder på våran söta lilla häst. 

<3
1 Mamma:

skriven

Vad söt hon är...väldigt fin häst.

2 Emelie:

skriven

Tack för en riktigt trevlig hoppstund! :)
De är en riktig pärla du har!

Kommentera här: