PORR!

(Jag anstränger mig hårt för att locka läsare till Monixx blogg nu när hon är borta!)

Som alla vet så är ju dethär med bloggar en väldigt stor innegrej just nu.
Alla har ju en blogg..typ.
Ska man hänga med här i världen så gäller det iallafall att man kan klicka sig fram till alla kändisars bloggar. Alla TV-program har bloggar, det bloggas tamejfan hit och dit så man blir alldeles snurrig.
Men kul är det.

Det bästa med det hela är att man på något sätt skapar sig en liten bloggfamilj. När man har ett par (sisådär 50, hmm..) bloggar på bloglovin som man följer dagligen och kommenterar, så börjar man snart att "känna" folk även om man aldrig träffat dom i verkliga livet.

Som jag och Monixx ungefär. Som ni vet så träffades vi genom Buke och den mytomspunna Goffetråden, och nu skrivs vi dagligen genom våra bloggar.
Jag kan komma på mig själv med att tänka på Monixx när jag är i stallet eller storhandlar. Undrar vad hon gör, tänker att "detdär skulle hon garva läppen av sig åt", eller så tänker man att "dethär ska jag blogga om när jag kommer hem, Monixx kommer att fatta direkt vad jag menar!"

Man får vänner för livet bara genom bloggarna, och för det så kan jag tåla att vara lite mainstream och fortsätta blogga fastän jag vanligtvis brukar göra tvärtom mot vad alla andra gör.

Nu ska vansinnet kasta i sig lite mat innan hon dukar under av hunger, och sedan blir de karusellåkning på heffaklumpen Birk.
Kolla gärna in hos mig är ni snälla.

Puss och cykelram.