Hen? Vilket jäkla jidder.

Vem var det som kom på detta med det nya begreppet Hen?
Måste säga att det var nog något av det dummaste jag har hört.
Om vi nu ska sträva efter jämställdhet emellan könen så kanske det hade varit bra att börja i rätt ände, det här känns ju bara löjligt. 

Är det detta som är politikernas bevis för att det 'görs' något för jämställdheten men ändå för att de ska slippa ta tag i det verkliga problemet såsom löneskillnader & orättvis behandling inom könen?

Jävla TRAMS!

1 Mikael:

skriven

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2 Johan:

skriven

Hej, kan bara hålla med!

För mer besökare besök http://merbesokare.com

Kommentera här: